Gevelreiniging / Hogedrukreiniging

Gevelreiniginggevelreiniging[1]

Uw gevels en voegen hebben door ons weers klimaat veel te verduren. Door de weersomstandigheden en luchtvervuiling worden muren vuil. Vuil, aantasting door algen en roetaanslag door het verkeer zorgen ervoor dat uw muren en overige wandbekleding als damwandprofielen er in de loop der jaren niet meer als nieuw uit zien.

Omdat het aanzicht van de gevel altijd de eerste indruk van een pand bepaalt, is het dus wenselijk om de gevel eens grondig te laten reinigen. Dit schoonmaken zal afhankelijk van vervuiling en de ondergrond geschieden middels hogedruk reiniging dan wel handmatig borstelen met ons tuckerpole systeem.

Impregneren

Gevels hebben in ons klimaat heel veel te voorduren. Denk daarbij aan de altijd aanwezige regen in ons land. Een van de grootste vijanden van uw gevels is dan ook vocht. Als vocht in de gevels trekt, kan dit zorgen voor schimmeloverlast, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade en algen- en mosvorming veroorzaken. Het is dus van groot belang om uw gevels te beschermen. Hoe vroeger een gevel aangepakt wordt hoe langer de levensduur en hoe goedkoper de prijs.

Hogedrukreiniging

  • Het met hogedruk reinigen van galerijvloeren.
  • Het met hogedruk schoonspuiten van alle soorten bestratingen/ bruggen en vlonders.
  • Het met hogedruk afspuiten van gevels.
  • Graffiti verwijdering

12963907_895797633851493_2710789570638783453_n[1]

Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van onze diensten?

Neemt u gerust eens contact met ons op via het contactformulier of klik hier om ons te bellen: 06-42471209

Nu verkrijgbaar voor uw bedrijf of kantoor: COVID-19 desinfectiemiddelen en beschermingsmaterialen

Download hieronder onze folder.

Folder

Facebook

LinkedId